Kubala, Moreno i Manchón, s’estrena aquest dilluns, assessorada per Jorge Colomar

Josep Solé -Kubala, per als amics-, Carles Moreno i Helena Manchón, d’ofici detectius privats, són els protagonistes deKMM” (Kubala, Moreno i Manchón), la nova sèrie que TV3 estrena el dilluns 9 de gener, a les 22.30.

Kubala és un detectiu experimentat que va preferir deixar una gran agència per ser independent. Moreno és un exmosso d’esquadra que coneix bé el carrer. I Manchón, tot just llicenciada en Criminologia, està en pràctiques. Ha fugit d’una vida acomodada per dedicar-se al que l’apassiona: descobrir els secrets dels altres.


Tots tres coneixen bé les diverses varietats de l’espècie humana: homes gelosos, dones enganyades, empresaris que desconfien dels seus treballadors, pares que desconeixen la vida real dels seus fills… Han de tractar amb murris i amb ingenus, amb llestos i amb maldestres, amb bons i dolents… i amb tota mena de personatges que no els ho posaran gens fàcil. Però ells tractaran de sortir-se’n gràcies a l’ofici, a la picardia i, alguns cops, a la sort.

Kubala, Moreno i Manchón descobriran que la veritat té molts matisos, la mentida moltes arestes… I que res no és blanc o negre. I mentre cada dia recullen material que donaria per escriure un llibre que mai no escriuran, en acabar la jornada tornen a casa a lidiar amb la seva pròpia vida personal, que sovint també donaria per ser investigada.

Produïda amb Diagonal TV, “KMM” és una sèrie per al públic familiar que vol mostrar la realitat personal i social que ens envolta. Barreja el drama i la comèdia, buscant la sorpresa i el contrast a través de personatges reals i humans, i situacions orgàniques i naturals.

Els protagonistes
Josep Solé i Farres (Jordi Martínez)
Kubala pels amics. Té 44 anys, està casat amb la Rosa i té dos fills, la Sara i el Pol. La seva història podria haver estat diferent si als 20 anys no s’hagués trencat el genoll. Perquè el Kubala anava per a glòria del futbol -d’aquí el sobrenom- abans que detectiu.

Carles Moreno i Sanjuán (Marc Cartes)

Tots li diuen Charly. Té 39 anys acabats de fer i no voldria fer mai els 40. Li agrada parlar de si mateix com “el campió dels ex”: expolicia, exmarit i, si fos per la seva exdona, també seria un expare. No accepta la imposició de veure la seva filla Estel només els dies convinguts pel jutge. La seva ex, l’Eva, una advocada de prestigi, ha tornat a casar-se i és feliç després del seu tempestuós matrimoni amb Moreno.

Helena Manchón i Vendrell (Núria Gago)
26 anys. Prové d’una molt bona família. Els seus pares són metges i els hauria encantat que la seva filla també ho fos. Però després de fer la carrera de Medicina amb molt bones notes, complint el desig dels seus pares, va deixar el MIR i va començar Criminologia, que era el que ella volia.

 
 

 

This entry was posted in DETECTIVES VIP and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.